Pakkesystem
Pakkesystem

Pakkesystem

Dette er et svært ergonomisk og effektivt pakkesystem for ved i små kolli. Ingen problemer med at vedskier henger seg fast eller at pakke kammer tilstoppes. Selve pakke bordet kan også tilrettelegges for å benytte de nye sekke typene (planpakk) med side åpning.  Systemet gjør ikke jobben for deg, men underletter arbeidet i vesentlig grad slik at du kan stå i timer, dager og uker uten stor kroppslig påkjenning. Med et slikt system kan du pakke alle kjente typer små kolli på markedet alt fra 30l bag til 80l sekk også kartong om det er et alternativ, alt uten ekstra kostnad. Det tar deg ca 5 min å stille om fra en type til en annen. Systemet krever ikke tilgang til strøm, hydraulikk eller pneumatikk kun et 70 amp batteri. Minimalt vedlikehold.

Du blir en mye mer effektiv pakker med et slikt system tilgjengelig. Lager beholder har en valgfri side åpning som underletter innlasting av palle sekker og minimerer løfte høyde, løfte høyde er ca 1,1m over bakkenivå. Lager beholder kan også utstyres med en form for sekkeavtrekk som åpner netting sekken mer effektivt og forhindrer denne i falle ned på risten under pakke prosessen. Lagerbeholder rommer ca 2,3m³.

Det kan benyttes alle kjente typer store sekker i dette systemet om du tørker ved i euro/hydrosekk så settes hele pallen rett i beholder. Ved bruk av sekker med stropper med eller uten bunn åpning tømmes sekken i beholder, beholder kan også fylles med transportør eller en laster.

Pris: 59800,- eks moms og sekkeavtrekk

Se videoer under.